FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Useljenje u Business Center International početkom 2006.

ZAGREB, 28. srpnja 2005. (Hina) - Useljenje u Business CentarInternational, na križanju zagrebačkih ulica Vukovarske i Miramarske,očekuje se krajem siječnja 2006. godine, doznaje se od investitoraprojekta, SN Holdinga.
ZAGREB, 28. srpnja 2005. (Hina) - Useljenje u Business Centar International, na križanju zagrebačkih ulica Vukovarske i Miramarske, očekuje se krajem siječnja 2006. godine, doznaje se od investitora projekta, SN Holdinga.

Radovi na tom poslovno-hotelskom kompleksu, naglašava se, u završnoj su fazi. U potpunosti je novoizgrađen sjeverni dio zgrade u kojemu će biti smješteni poslovni prostori, dok je južni dio zgrade u kojemu će i dalje biti hotel, djelomično renoviran.

Investiciju u poslovni centar započeo je prije dvije godine Dom Holding, kada je od Hotelsko ugostiteljskog poduzeća Zagreb preuzeo sjeverno krilo Hotela International s namjerom pretvaranja u poslovni prostor. U međuvremenu, SN Holding je od Dom Holdinga preuzeo kompletnu investiciju u poslovni objekt i nadzemnu garažu, vrijednu preko 30 milijuna eura.

Poslovni dio kompleksa ukupne površine 13,5 tisuća četvornih metara imat će 13 katova. Prodavat će se isključivo čitavi katovi, svaki površine 1.063 četvornih metara. Kako se navodi u priopćenju, dosad je prodano više od dvije trećine prostora u poslovnom centru.

Istodobno se obnavljaju sobe u hotelu International na razinu četiri zvjezdice odnosno standard business hotela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙