FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik se prvi prijavio za Europski tjedan kretanja

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Ministarstvo zaštite okoliša,prostornog uređenja i graditeljstva izvijestilo je danas da je Šibenikprvi hrvatski grad koji se prijavio za obilježavanje Europskog tjednakretanja.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva izvijestilo je danas da je Šibenik prvi hrvatski grad koji se prijavio za obilježavanje Europskog tjedna kretanja.

Ministarstvo je proslijedilo poziv na adrese 122 grada u Hrvatskoj te ih poziva da se pridruže obilježavanju Europskog tjedna kretanja kojim se promiču održivi načini kretanja i time štiti okoliš.

Europski tjedan kretanja pokrenut je 2002. godine a obilježava se svake godine od 16. do 22. rujna s ciljem smanjivanja korištenja automobila u svakodnevnom kretanju građana, kaže se u priopćenju Ministarstva zaštite okoliša.

Za sudjelovanje u obilježavanju Europskog tjedna kretanja treba ispuniti obrazac za registraciju koji se nalazi na web stranici http://www.mobilityweek-europe.org/registration/index.php

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙