FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slunj dobio gradski radio

ZAGREB, 27. srpnja 2005. (Hina) - Vijeće za elektroničke medijedodijelilo je danas osam lokalnih radijskih koncesija, uglavnomgradskih, među kojima po prvi put i za grad Slunj, dok se za petkoncesija nitko nije javio, pa će se javni natječaj ponoviti.
ZAGREB, 27. srpnja 2005. (Hina) - Vijeće za elektroničke medije dodijelilo je danas osam lokalnih radijskih koncesija, uglavnom gradskih, među kojima po prvi put i za grad Slunj, dok se za pet koncesija nitko nije javio, pa će se javni natječaj ponoviti.

Hrvatski radio Otočac i Krugovalna postaja Zaprešić dodijeljene su koncesije za šira područja tih gradova, dok su gradske koncesije dobili Radio 042 za Varaždin, Radio Drava za Koprivnicu, Radio 057 za Zadar, Radio Plus za Osijeku i Radio Valis Aurea za Požegu.

Koncesije su dodijeljene na četiri godine, a riječ je o 'stari' koncesionarima, odnosno radijskim postajama koje su i ranije emitirale na tim područjima i koje su se jedine i javile na javni natječaj.

Novi koncesionar je Radio Slunju koji će iduće četiri godine emitirati na području tog grada. Slunj do sada nije imao svoju radijsku postaju.

Za radijske koncesije za gradove Pakrac i Čabar, dio Obrovca, šire područje Benkovca te općinu Lastovo nitko nije bio zainteresiran, pa će Vijeće za elektroničke medije ponoviti javni natječaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙