FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodijeljene tri nove lokalne radijske koncesije

ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Vijeće za elektroničke medije danas jedodijelilo tri nove lokalne radijske koncesije, a otvorilo je i ponudeza jednu novu te obnovu sedam postojećih radijskih frekvencija.
ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Vijeće za elektroničke medije danas je dodijelilo tri nove lokalne radijske koncesije, a otvorilo je i ponude za jednu novu te obnovu sedam postojećih radijskih frekvencija.

Hrvatski radio Karlovac dobio je koncesiju za šire područje grada Karlovca, tvrtka "Mali Miki" za grad Trogir, a poduzeće "Pralin Inc." za dio grada Samobora i općinu Sveta Nedelja.

Ponude za taj natječaj otvorene su 21. lipnja, a za sve koncesije prijavilo se više kandidata. Za radio postaju na području grada Karlovca prijavile su se četiri tvrtke, dok su se dva poduzeća javila na natječaj za radijsku koncesiju za područje Trogira. Dvije tvrtke pokazale su interes za otvaranje radio postaje u Svetoj Nedjelji kod Samobora.

Vijeće je danas otvorilo i ponude za novu radijsku frekvenciju za grad Slunj za koju je zainteresirana tvrtka "Radio Slunj d.o.o.", dok je sedam dosadašnjih koncesionara zatražilo produljenje koncesija za Zaprešić, Otočac, Varaždin, Koprivnicu, Zadar, Osijek i Požegu.

Odluke o koncesionarima Vijeće će, prema zakonskim propisima, donijeti na javnoj sjednici u roku od 30 dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙