FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren ured HITRO.HR servisa u Rijeci

RIJEKA, 22. srpnja 2005. (Hina) - U riječkoj poslovnici Financijskeagencije (FINA) danas je otvoren četvrti ured Vladina HITRO.HR servisaza brzu i transparentnu komunikaciju poduzetnika i građana s tijelimadržavne uprave.
RIJEKA, 22. srpnja 2005. (Hina) - U riječkoj poslovnici Financijske agencije (FINA) danas je otvoren četvrti ured Vladina HITRO.HR servisa za brzu i transparentnu komunikaciju poduzetnika i građana s tijelima državne uprave.

HITRO.HR servis omogućuje građanima da na jednom mjestu, brzo i učinkovito obave sve poslove u vezi s otvaranjem društva s ograničenom odgovornosti i obrta.

Riječki ured HITRO.HR servisa otvorio je član Uprave FINA-e Tomislav Vintar koji je rekao da se od otvaranja prvih ureda tog servisa broj dana potreban za otvaranje trgovačkog društva smanjen s oko 20 na oko 5 dana.

Istaknuo je da je u sadašnjoj fazi rada HITRO.HR servisa ostvarena dobra suradnja s trgovačkim sudovima te da dosadašnji rezultati pokazuju da državne ustanove mogu kvalitetno surađivati i tako olakšati komunikaciju poduzetnika s tijelima državne uprave.

Pomoćnik ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Leo Begović kazao je da će se uvjeti za otvaranje obrta i nadalje poboljšavati te da se na riječkom području u sljedećih nekoliko godina planira stvaranje uvjeta za otvaranje još oko 2000 obrta.

Uredi HITRO.HR servisa otvoreni su do sada u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci.

Kako je najavio Vintar, novi HITRO.HR uredi bit će otvoreni u Vukovaru, Zadru i Dubrovniku u rujnu ove godine, a do kraja godine HITRO.HR servis radit će u svim većim gradovima.

Od jeseni će HITRO.HR servis uvesti novu uslugu e-REGOS koja će poduzetnicima omogućiti predaju podataka putem Interneta i biti prva, u potpunosti on-line usluga, kazao je Vintar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙