FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: u četvrtak otpremnine za radnike Sljemena

ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebačko Gradsko poglavarstvotrebalo bi na sjednici u četvrtak donijeti odluku o isplati otpremninai plaća za svibanj i lipanj radnicima Sljemena, potvrdili su danasnjihovi sindikalni predstavnici.
ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebačko Gradsko poglavarstvo trebalo bi na sjednici u četvrtak donijeti odluku o isplati otpremnina i plaća za svibanj i lipanj radnicima Sljemena, potvrdili su danas njihovi sindikalni predstavnici.

Radi se o realizaciji dogovora s gradonačelnikom Milanom Bandićem od 1. lipnja, kojim će 361 radnik Sljemena dobiti otpremnine od ukupno 30 milijuna kuna te plaće za lipanj i srpanj, izjavio je Hini regionalni povjerenik Sindikata poljoprivrede Ivica Rogić.

Temeljem dogovora, koji je postignut nakon dugotrajnog prosvjeda radnika Sljemena na Markovu trgu, radnicima su dosad isplaćene zaostale plaće za prvih pet mjeseci ove godine.

Grad Zagreb neće pokušati ponovno pokrenuti proizvodnju u bivšoj mesnoj industriji, sa čime su se složili i sindikalci, već će nastojati iskoristiti vrijednost njezina zemljišta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙