FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U prosvjedu pred T-HT-om ne sudjeluju radnici Posilović Zaštite

ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - U prosvjedu članova Republičkogsindikata radnika Hrvatske koji se održava ispred sjedišta T-HT-a uSavskoj ulici, ne sudjeluju radnici Posilović Zaštite, priopćila jedanas ta tvrtka.
ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - U prosvjedu članova Republičkog sindikata radnika Hrvatske koji se održava ispred sjedišta T-HT-a u Savskoj ulici, ne sudjeluju radnici Posilović Zaštite, priopćila je danas ta tvrtka.

Niti jedan radnik Posilović Zaštite ne sudjeluje u prosvjedu, kaže se u priopćenju kojim se demantiraju tvrdnje predsjednika sindikata Jadranka Vehara.

"Svojim neodgovornim izjavama Vehar izravno nanosi štetu našoj tvrtki i radnicima pokušavajući poljuljati korektan partnerski odnos između T-HT-a i Posilović Zaštite, i to u svrhu vlastite medijske promocije".

U priopćenju koje je potpisao direktor tvrtke Damir Posilović tvrdi se da su u potpunosti ispunjena sva prava koja pripadaju bivšim T-HT-ovim radnicima u Posilović Zaštiti.

Posilović Zaštita sve eventualne probleme s T-HT-om rješava na vrijeme kroz rad Nadzorne grupe i Grupe za zaštitu prava radnika, u kojoj i radnici imaju svoje predstavnike, a ne neutemeljenim prosvjedima, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙