FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat policije: Vlada saziva sastanke bez mogućnosti pregovora

ZAGREB, 29. lipnja 2005. (Hina) - Sindikat policije Hrvatske (SPH) udanašnjem je priopćenju osudio način na koji Vlada vodi socijalnidijalog sa sindikatima državnih službi tvrdeći da Vlada sazivasastanke bez mogućnosti ikakvih pregovora.
ZAGREB, 29. lipnja 2005. (Hina) - Sindikat policije Hrvatske (SPH) u današnjem je priopćenju osudio način na koji Vlada vodi socijalni dijalog sa sindikatima državnih službi tvrdeći da Vlada saziva sastanke bez mogućnosti ikakvih pregovora.

SPH ocjenjuje neprihvatljivim nastup predstavnika Vlade, potpredsjednice Jadranke Kosor i ministra financija Ivana Šukera, na jučerašnjem sastanku jer su pregovore sa sindikatima započeli s riječima: "Nema pregovora o povećanju bilo kojeg prava", čime je sastanak postao suvišnim.

Sindikat policije također je razočaran ponašanjem nekih drugih sindikata državnih službi koji na kategoričko "ne" njihovu zahtjevu za povećanjem prava državnih službenika i namještenika samo sliježu ramenima i prihvaćaju to kao nešto neminovno, kaže se u priopćenju.

SPH je najavio da će od svih sindikata državnih službi zatražiti potpisivanje sporazuma o poduzimanju sindikalnih akcija, koje bi uključivale i štrajk.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙