FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet u 15,30 sati

ZAGREB, 16. srpnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz svijetado 15,30 sati
ZAGREB, 16. srpnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz svijeta do 15,30 sati

SKOPLJE - U eksploziji bombe u noći s petka na subotu u policijskoj postaji na Bit-pazaru u Skoplju nije bilo ozlijeđenih ni poginulih, a istraga je u tijeku. U tijeku je potraga za počiniteljem i ispituje se vrsta eksploziva kojim je izazvana eksplozija, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Makedonije. Eksplozija je podmetnuta u središnjem dijelu Skoplja na lijevoj obali Vardara gdje živi miješano stanovništvo.

AMSTERDAM - Nizozemski ministar unutarnjih poslova Johan Remkes upozorio je u subotu da u Nizozemskoj trenutačno postoji dvadesetak skupina od nekoliko stotina članova spremnih na nasilje, dodajući kako među njima ima i žena, što je nova pojava. Nizozemska je policija pojačala kontrole na granicama i povisila stupanj sigurnosti oko britanskih zgrada u državi.

VATIKAN - Papa Benedikt XVI. osudio je u subotu "barbarsko ubojstvo" talijanskog svećenika Luigija Locatija u četvrtak u Keniji.Locati je ubijen u četvrtak navečer u srednjem dijelu Kenije, u gradu Isiolo, 200 km sjeverno od Nairobija, u napadu koji bi se mogao povezati s tamošnjim međuklanskim nasiljem u kojem su od utorka smrtno stradale 82 osobe na sjeveroistoku zemlje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙