FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Simens isporučio SAP-ov sustav Elektrokontaktu

ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka Siemens isporučila je tvrtkiElektrokontakt sustav za upravljanje ljudskim potencijalima zasnovanna informatičkom rješenju mySAP, a čitav je projekt vrijedan 100tisuća eura, izvijestili su danas iz Siemensa.
ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka Siemens isporučila je tvrtki Elektrokontakt sustav za upravljanje ljudskim potencijalima zasnovan na informatičkom rješenju mySAP, a čitav je projekt vrijedan 100 tisuća eura, izvijestili su danas iz Siemensa.

Siemensov sektor Siemens Business Services započeo je cijeli projekt uvođenja SAP-ovog informatičkog rješenja u srpnju lani, a sustav za upravljanje ljudskim potencijalima baziran na mySAP HR rješenju stavljen je u redovnu primjenu, kaže se u priopćenju Siemensa.

Uvođenje sustava obuhvatila je upravljanje organizacijom, kadrovsku administraciju i obračun plaća.

Elektrokontaktu, kao jednoj od vodećih tvrtki za proizvodnju elektroinstalacijskog materijala koji zapošljava 1.370 djelatnika na dvjema lokacijama u Hrvatskoj, prelazak na novi integrirani informacijski sustav omogućit će povezivanje kadrovske administracije i obračuna plaća u jedinstveni sustav.

(Hina) xnz/xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙