FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio izaslanstvo talijanskih poduzetnika

ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je izaslanstvo Upravnog savjetodavnog odboratalijanskog poduzetništva u Hrvatskoj, priopćeno je danas iz Uredapredsjednika.
ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Upravnog savjetodavnog odbora talijanskog poduzetništva u Hrvatskoj, priopćeno je danas iz Ureda predsjednika.

Razgovaralo se o mogućnostima stranih ulaganja u Hrvatsku, pri čemu je izaslanstvo istaknulo kako je Italija prvi hrvatski trgovinski partner, ali i najveći kupac hrvatskih proizvoda, s obzirom da Hrvatska 22,5 posto svog ukupnog izvoza ostvaruje u Italiji.

Cilj ovog Odbora, kakav postoji i u drugim tranzicijskim državama, a koji broji oko 90 članova, je promicanje gospodarske, financijske i industrijske suradnje između Republike Hrvatske i Talijanske Republike.

Izaslanstvo Upravnog savjetodavnog odbora talijanskog poduzetništva u Hrvatskoj predvodio je talijanski veleposlanik Alessandro Grafini, ujedno i predsjednik Odbora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙