FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić stigao u Potočare na komemoraciju žrtvama Srebrenice

POTOČARI/SREBRENICA, 11. srpnja 2005. (Hina) Hrvatski predsjednikStjepan Mesić stigao je u ponedjeljak prijepodne u Potočare, gdje ćese u Memorijalnom centru, s početkom u 12 sati, održati komemoracija upovodu 10. obljetnice stradanja srebreničkih Bošnjaka.
POTOČARI/SREBRENICA, 11. srpnja 2005. (Hina) Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić stigao je u ponedjeljak prijepodne u Potočare, gdje će se u Memorijalnom centru, s početkom u 12 sati, održati komemoracija u povodu 10. obljetnice stradanja srebreničkih Bošnjaka.

U Potočare se u prijepodnevnim satima slijevaju na tisuće vozila i stotine autobusa iz svih smjerova BiH, tako da u tom dijelu BiH vlada nezapamćena prometna gužva.

Očekuje se da će se u Potočarima okupiti više od 50 tisuća ljudi kako bi odali počast žrtvama masakra u Srebrenici u kojemu je stradalo osam tisuća Bošnjaka. Najavljen je i dolazak brojnih stranih izaslanstava, među kojima se, uz predsjednika Mesića, očekuju i albanski predsjednik Alfred Moisiu, predsjednik državne zajednice Srbije i Crne Gore Svetozar Marović te srbijanski predsjednik Boris Tadić, kao i predstavnici međunarodne zajednice i haškoga suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙