FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Kolone vozila kreću se prema Srebrenici

SARAJEVO,11. srpnja(Hina) - Kolone autobusa i automobila krenule su uponedjeljak od ranih jutarnjih sati iz različitih dijelova Bosne iHercegovine prema Srebrenici, gdje će se tijekom dana održatikomemoracija posvećena 10. obljetnici genocida nad Bošnjacima s togpodručja.
SARAJEVO,11. srpnja(Hina) - Kolone autobusa i automobila krenule su u ponedjeljak od ranih jutarnjih sati iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine prema Srebrenici, gdje će se tijekom dana održati komemoracija posvećena 10. obljetnici genocida nad Bošnjacima s tog područja.

Organizatori očekuju dolazak više od 200 autobusa i tisuće automobila kojima u Srebrenicu, odnosno memorijalni kompleks Potočari, treba stići oko 50 tisuća ljudi.

Promet se u prijepodnevnim satima ipak odvija bez posebnih zastoja, no uz pojačane mjere sigurnosti koje poduzima policija.

Sva vozila i autobusi koji prolaze prema Srebrenici podvrgnuti su provjerama kako bi se spriječili mogući izgredi.

Šire područje BiH, uključujući tu i Srebrenicu, prošle je noći zahvatilo jako olujno nevrijeme no to, prema izvješćima organizatora, nije omelo pripreme za komemoraciju koja počinje točno u 12 sati.

Kako je ranije potvrđeno, u Srebenicu će tijekom dana doputovati i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙