FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GV Istarske županije o stanju u gospodarstvu; priznanje Adris grupi

PULA, 8. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatsko se gospodarstvo nalazi urazvojnoj krizi, istaknula je direktorica Sektora za makroekonomskeanalize Hrvatske gospodarske komore Jasna Belošević Matić na današnjojsjednici Gospodarskog vijeća Istarske županije.
PULA, 8. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatsko se gospodarstvo nalazi u razvojnoj krizi, istaknula je direktorica Sektora za makroekonomske analize Hrvatske gospodarske komore Jasna Belošević Matić na današnjoj sjednici Gospodarskog vijeća Istarske županije.

Na sjednici je bilo govora o rezultatima poslovanja istarskih poduzetnika u 2004. godini, a podijeljena su i priznanja Komore najboljim istarskim poduzećima.

Istarsko gospodarstvo lani je ostvarilo 16 posto veću dobit nego godinu ranije a u kategoriji ostvarene dobiti po zaposlenom Istra je bila na prvome mjestu u Hrvatskoj, istaknuto je.

Na sjednici županijskog Gospodarskog vijeća dodijeljena su i priznanja Gospodarske komore najboljim istarskim tvrtkama u prošloj godini. Među malim tvrtkama najboljom je proglašena "Uljanik plovidba", u kategoriji srednjih tvrtki nagradu je dobio pulski "Bojoplast" dok je najuspješnija velika istarska tvrtka u prošloj godini bio umaški "Istraturist".

Rovinjskoj Adris grupi župan Ivan Jakovčić uručio je posebno priznanje za ukupni doprinos razvoju gospodarstva Istarske županije.

Predsjednik Uprave Adris grupe Ante Vlahović pritom je posebno naglasio da su suradnja privatnog i javnog sektora, uz znanje i entuzijazam jamstvo našega opstanka u globaliziranom svijetu.

Vlahović je podsjetio da Grupa gradi tvornicu u Kanfanaru, vrijednu više od 100 milijuna eura, te priprema gradnju hotela s kojom će se započeti iduće godine.

To je naš izraz socijalno odgovornog poduzetništva i doprinos održivom razvoju Istarske županije, kazao je prvi čovjek Adris Grupe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙