FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sitopapir osvojio nagradu za kvalitetu tiska

ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Zagrebačka tiskara Sitopapir naovogodišnjem najvećem svjetskom sajmu sitotiskarske industrije Fespi,održanom početkom lipnja u Muenchenu, osvojila je tri prestižnapriznanja, što je prvi put da je jedna hrvatska tiskara osvojilameđunarodno priznanje za kvalitetu tiska, navodi se u priopćenju tetvrtke.
ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Zagrebačka tiskara Sitopapir na ovogodišnjem najvećem svjetskom sajmu sitotiskarske industrije Fespi, održanom početkom lipnja u Muenchenu, osvojila je tri prestižna priznanja, što je prvi put da je jedna hrvatska tiskara osvojila međunarodno priznanje za kvalitetu tiska, navodi se u priopćenju te tvrtke.

Na ovogodišnjoj je Fespi bilo prijavljeno više od 400 sitotiskarskih radova iz 20 zemalja. Radovi su podijeljeni u 17 kategorija, s po dvije podkategorije.

Tiskara Sitopapir prijavila je ukupno 26 radova u sedam kategorija, a osvojila je prvo mjesto za sredstvo vlastite promocije - "Art katalog", te dva treća mjesta za materijale POP ("point of purchase" - sredstvo za prodajno mjesto) - za "Coca Cola stolac" naručitelja Coca Cola Italija i za kutiju "Doručak", koju je naručio Večernji list.

Sajam Fespa organizira istoimeno svjetsko udruženje sitotiskara sa sjedištem u Londonu, a ovogodišnju Fespu posjetilo je više od 20.000 ljudi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙