FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSS-ovi sveučilištarci za ispitivanje poslovanja Studentskog zbora u Zagrebu

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Sveučilišna organizacija HSS-aZagreba danas je priopćila da je od ministra znanosti, obrazovanja išporta Dragana Primorca zatražila osnivanje istražnog povjerenstvakoje bi ispitalo poslovanje Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu uproteklih nekoliko godina.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Sveučilišna organizacija HSS-a Zagreba danas je priopćila da je od ministra znanosti, obrazovanja i športa Dragana Primorca zatražila osnivanje istražnog povjerenstva koje bi ispitalo poslovanje Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu u proteklih nekoliko godina.

Mladi HSS-ovi sveučilištarci takav su zahtjev uputili ministru je smatraju da se nesavjesno trošio novac poreznih obveznika, a da su studentske udruge zakinute jer im ovogodišnjim proračunom nije dodijeljen novac za projekte.

U zahtjevu traže i da se ubrza donošenje novog zakona o studentskom zboru kojim bi se, uz ostalo, regulirale obveze vodstva Studentskog zbora te predlažu osnivanje tijela koje će pratiti troše li se novci Studentskog zbora transparentno i pravedno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙