FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pecek odustao od ostavke i ostaje na čelu HSS-a za Slavoniju

ZAGREB, 22. lipnja 2005. (Hina) - Željko Pecek iz HSS-a potvrdio jedanas da je odustao od ostavke te da ostaje na čelu Regionalneorganizacije HSS-a za Slavoniju nakon što je za to dobio potporuvećine u regionalnom Predsjedništvu te stranke.
ZAGREB, 22. lipnja 2005. (Hina) - Željko Pecek iz HSS-a potvrdio je danas da je odustao od ostavke te da ostaje na čelu Regionalne organizacije HSS-a za Slavoniju nakon što je za to dobio potporu većine u regionalnom Predsjedništvu te stranke.

Pecek, koji je prije 10-ak dana dao ostavku na tu dužnost, odustao je od nje, nakon što je većina članova regionalnog Predsjedništva HSS-a na sastanku u ponedjeljak, odbila prihvatiti ostavku.

"Nisam želio povući ostavku, no velika većina glasovanjem je odlučila da trebam zadržati dužnost koju sam do sada obnašao", izjavio je Željko Pecek u telefonskoj izjavi Hini.

Pecek je ostavku dao na sastanku osječko-baranjskog HSS-a u Našicama, na kojemu se odlučivalo kako će članovi HSS-a postupiti u sastavljanju vlasti u Osječko-baranjskoj županiji i Gradu Osijeku.

Pecek se protivio koaliranju s Kramarićevim LS-om, ocjenjujući da je ta stranka izigrala HSS u nekoliko mjesta, primjerice, u Samoboru, Orahovici i Vrbovcu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙