FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSS suspendirao članove koji su koalirali s HDZ-om

KARLOVAC, 16. lipnja 2005. (Hina) - Predsjedništvo HSS-a Karlovačkežupanije privremeno je udaljilo iz stranke četvoricu članova iz trijuogranaka - od kojih trojicu jer su nakon izbora glasovali za HDZ-ovekandidate za načelnike u općinama Bariloviću i Tounju, te jednog jernije glasovao za SDP-ovu opciju u draganićkoj općini.
KARLOVAC, 16. lipnja 2005. (Hina) - Predsjedništvo HSS-a Karlovačke županije privremeno je udaljilo iz stranke četvoricu članova iz triju ogranaka - od kojih trojicu jer su nakon izbora glasovali za HDZ-ove kandidate za načelnike u općinama Bariloviću i Tounju, te jednog jer nije glasovao za SDP-ovu opciju u draganićkoj općini.

Konačnu odluku donijet će Odbor Županijske organizacije HSS-a, priopćio je danas predsjednik Županijske organizacije stranke Miroslav Furdek.

Predsjedništvo županijskog HSS-a Odboru predlaže kažnjavanje i tih pojedinaca, ali i općinskih organizacija HSS-a u Bariloviću, Tounju i Draganiću.

Suspendirani članovi Ivan Mušnjak i Vladimir Grčić iz HSS-a Barilović, Juraj Pribanić iz Tounja i Ivica Vrbanić iz Draganića svojim su glasovanjem "prekršili odluku Predsjedništva, Glavnog odbora i Glavne skupštine HSS-a o zabrani koaliranja s HDZ-om", navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙