FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Križevci: gradonačelnik ponovno HSS-ovac Branko Hrg

KRIŽEVCI , 10. lipnja 2005. (Hina) - Na utemeljiteljskoj sjedniciGradskog vijeća Križevaca vijećnici su ponovno izabrali Branka Hrga(HSS) za gradonačelnika, a Gorana Gregureka za dogradonačelnika.
KRIŽEVCI , 10. lipnja 2005. (Hina) - Na utemeljiteljskoj sjednici Gradskog vijeća Križevaca vijećnici su ponovno izabrali Branka Hrga (HSS) za gradonačelnika, a Gorana Gregureka za dogradonačelnika.

Izabrano je i novo Poglavarstvo u kojem je pet članova pobjedničke koalicije HSS-HSLS-a, i to četiri HSS-ovca i jedan HSLS-ovac, te jedan iz HDZ-a. Jedno je mjesto ostalo otvoreno za člana iz SDP-a, dosadašnjeg koalicijskog partnera HSS-a u Križevcima, koji bi ujedno bio i dogradonačelnik, kao i dosad, ali se s time Gradski odbor SDP-a nije složio jer se protivi ulasku HDZ-a u Poglavarstvo.

Ponuda HSS-a SDP-u ostaje otvorena mjesec dana do nove sjednice Gradskoga vijeća.

U Gradskom vijeću je 11 članova iz koalicije HSS-HSLS, pet iz HDZ-a , te tri člana iz koalicije SDP-HSU-HNS-Liberalni demokrati.

Za predsjednika Vijeća danas je izabran Dragutin Guzalić (HSS), a za potpredsjednike Davor Japec (HSU) i Stjepan Peršin (HDZ).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙