FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dvije osobe privedene radi ispitivanja o eksplozivu u Potočarima

SARAJEVO,7. srpnja(Hina) - Dvije osobe za koje se pretpostavlja da bimogle biti povezane s postavljanjem 35 kilograma eksploziva kodmemorijalnog kompleksa u blizini Srebrenice privedene su tijekom danana ispitivanje, izjavio je u četvrtak u Sarajevu voditeljkazneno-istražnog odjela Agencije za istrage i zaštitu Bosne iHercegovine (SIPA) Emir Kreho.
SARAJEVO,7. srpnja(Hina) - Dvije osobe za koje se pretpostavlja da bi mogle biti povezane s postavljanjem 35 kilograma eksploziva kod memorijalnog kompleksa u blizini Srebrenice privedene su tijekom dana na ispitivanje, izjavio je u četvrtak u Sarajevu voditelj kazneno-istražnog odjela Agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA) Emir Kreho.

On je odbio ponuditi više detalja o ovim privođenjima pravdajući to činjenicom da istraga o izgredu u Potočarima još traje.

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske Radovan Pejić kazao je novinarima u Banjoj Luci kako je u tijeku vještačenje pronađenog eksploziva koje se obavlja na zahtjev Tužiteljstva BiH nadležnog za cijeli tijek istrage.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙