FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog sudskog rješenja ubio dvije i ranio devet osoba

RIM, 27. lipnja 2005. (Hina) Angelo Sacco (45), koji se uponedjeljak poslijepodne zabarikadirao u stanu u Bogognu, mjestupokraj Novare, i počeo pucati po policiji, karabinjerima iprolaznicima, ubio je dvije osobe, a ranio devet.
RIM, 27. lipnja 2005. (Hina) Angelo Sacco (45), koji se u ponedjeljak poslijepodne zabarikadirao u stanu u Bogognu, mjestu pokraj Novare, i počeo pucati po policiji, karabinjerima i prolaznicima, ubio je dvije osobe, a ranio devet.

Prema prvim izvješćima, Angelo Sacco najprije je zapucao na časnika sudske policije koji mu je donio pismo - odluku o zapljeni stana. Zatim je pucao na dvojicu karabinjera i na prolaznike. Ubijeni su jedan sudski časnik i jedan prolaznik, a jedan karabinjer je u teškom stanju. Ranjeno je još šestero karabinjera koji su prevezeni u bolnicu.

Načelnik policije u Novari Andrea Ninetti i tužitelj Ciro Caramora, u pratnji više od stotinu policajaca i karabinjera, počeli su oko 18 sati pregovarati sa Saccom, koji živi u staroj trokatnici s članovima obitelji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙