FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bruketa&Žinić predstavit će radove u knjizi sa svjetskim dizajnerima

ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Bruketa&Žinić pozvani su da predstavesvoje radove u knjizi "Graphics Today", retrospektivi najpoznatijihautora u području grafičkog dizajna u zadnjih 25 godina, priopćeno jedanas iz istoimene agencije.
ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Bruketa&Žinić pozvani su da predstave svoje radove u knjizi "Graphics Today", retrospektivi najpoznatijih autora u području grafičkog dizajna u zadnjih 25 godina, priopćeno je danas iz istoimene agencije.

Autori knjige su Steve Heller i Anne Fink, a bit će objavljena u izdanju Phaidon Pressa, međunarodne izdavačke kuće koja već 82 godine objavljuje najvažnije naslove u području vizualnih umjetnosti (The Story of Art, The Art Book, History of the Poster, The Art of Looking, Advertising Today, Graphic Agitation).

Steve Heller koji radi kao senior art direktor u New York Timesu i Anne Fink objavili su zajedno, i svaki zasebno, više od 70 knjiga o različitim aspektima vizualnih komunikacija.

Bruketa&Žinić o.m. poznata je hrvatska agencija za oglašavanje, čiji su kreativci osvojili mnoge međunarodne nagrade i priznanja.

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙