FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Germanwings sutra pušta u prodaju 300 tisuća karata po 19 eura

ZAGREB, 29. lipnja 2005. (Hina) - Njemačka niskotarifna zrakoplovnatvrtka Germanwings sutra, 30 lipnja, pušta u prodaju 300.000 karata pocijeni od 19 eura, s uključenim svim taksama i pristojbama, u sklopukoje se mogu kupiti i karte za letove koje povezuju njemačke gradove itri hrvatska grada - Zagreb, Split i Dubrovnik, objavila je danas tatvrtka.
ZAGREB, 29. lipnja 2005. (Hina) - Njemačka niskotarifna zrakoplovna tvrtka Germanwings sutra, 30 lipnja, pušta u prodaju 300.000 karata po cijeni od 19 eura, s uključenim svim taksama i pristojbama, u sklopu koje se mogu kupiti i karte za letove koje povezuju njemačke gradove i tri hrvatska grada - Zagreb, Split i Dubrovnik, objavila je danas ta tvrtka.

Promotivna akcija Germanwingsa, koja uključuje 20 zemalja s kojima prometuju, traje do 3. srpnja, do 23:59 sati, a povoljne karte mogu se kupiti na internet stranici www.germanwings.com.

Aviokarte po cijeni od 19 eura mogu se kupiti i za letove iz tri hrvatska grada prema tri destinacije u Njemačkoj, iz Zagreba, Splita i Dubrovnika prema Kölnu, Berlinu i Stuttgartu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙