FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Čečeniji ubijena trojica ruskih vojnika, šestorica ranjena

VLADIKAVKAZ, 13. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Tri ruska vojnika poginulasu, a šest ih je ranjeno tijekom posljednja 24 sata u Čečeniji, gdjeje rusko topništvo i zrakoplovstvo bombardiralo južna područjarepublike, izjavio je u ponedjeljak dužnosnik proruske čečenskeadministracije.
VLADIKAVKAZ, 13. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Tri ruska vojnika poginula su, a šest ih je ranjeno tijekom posljednja 24 sata u Čečeniji, gdje je rusko topništvo i zrakoplovstvo bombardiralo južna područja republike, izjavio je u ponedjeljak dužnosnik proruske čečenske administracije.

Osim toga, dva su čečenska policajca ranjena kad je njihovo vozilo nabasalo na minu i eksplodiralo u nedjelju navečer te je jedan od njih kasnije podlijegao ranama, dodao je neimenovani izvor.

U napadu čečenskih pobunjenika na položaj ruske vojske na jugu zemlje poginula su dvojica vojnika, dok su četvorica ranjena, rekao je izvor. Još je jedan ruski vojnik poginuo kad su pobunjenici nedaleko od grada Avtourija napali kamion koji je prevozio ruske snage.

Zadnja dva dana rusko topništvo je usporedo pucalo u nekoliko navrata u južnim područjima pobunjeničke republike Kavkaz, otkrio je isti izvor.

Zrakoplovstvo je sa svoje strane bombardiralo područje Vedena i Nožaj-Jurta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙