FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Direktor CIA-e u nenajavljenom posjetu Sarajevu

SARAJEVO,26. lipnja(Hina) - Direktor američke Središnje obavještajneagencije (CIA) Porter Goss boravio je u subotu u Sarajevu gdje setijekom nenajavljenog posjeta sastao s direktoromObavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine (OSA) AlmiromDžuvom, tvrdi u nedjelju sarajevski "Dnevni avaz".
SARAJEVO,26. lipnja(Hina) - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) Porter Goss boravio je u subotu u Sarajevu gdje se tijekom nenajavljenog posjeta sastao s direktorom Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine (OSA) Almirom Džuvom, tvrdi u nedjelju sarajevski "Dnevni avaz".

Boravak prvog čovjeka CIA-e nije potvrdio nijedan službeni izvor ali "Avaz" ističe kako je informacija potpuno točna i provjerena.

Ovaj list na naslovnici donosi fotografiju američkog vojnog zrakoplova kojim je Goss doputovao u Sarajevo iz Tirane gdje je boravio u četvrtak i petak.

U glavnom gradu Albanije tada je održan sastanak direktora regionalnih i europskih obavještajnih službi.

Po svemu sudeći, direktor CIA-e u Sarajevu je boravio samo nekoliko sati a "Avaz" sugerira kako je on s direktorom OSA-e Džuvom razgovarao u zračnoj luci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙