FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Građevinski radovi na graničnom prijelazu Bregani

ZAGREB, 24. lipnja 2005. (Hina) - Na međunarodnom graničnom prijelazuBregani u tijeku su radovi na izgradnji samog graničnog prijelaza iokolnih pristupnih prometnica, koji mogu utjecati na odvijanje robnogprometa, izvijestilo je danas Ministarstvo financija.
ZAGREB, 24. lipnja 2005. (Hina) - Na međunarodnom graničnom prijelazu Bregani u tijeku su radovi na izgradnji samog graničnog prijelaza i okolnih pristupnih prometnica, koji mogu utjecati na odvijanje robnog prometa, izvijestilo je danas Ministarstvo financija.

Kako bi se smanjili zastoji na Bregani, preporučuje se preusmjeravanje robnoga prometa pri ulasku u Republiku Hrvatsku na druge bliže međunarodne granične prijelaze - primjerice Jurovski Brod, Razvor, Lupinjak.

Zbog spomenutih razloga robni se promet na Bregani odvija samo dvjema prometnim trakama.

Prema procjeni izvođača radova, pristup parkingu na tom prijelazu bit će zatvoren 20 do 30 dana pa vozači tamo neće moći ostavljati teretna vozila dok obavljaju carinske i druge formalnosti pri ulasku u Republiku Hrvatsku, navodi se u priopćenju Ministarstva financija.

Radi ubrzanja graničnih procedura od nadležnih tijela državne uprave žurno je pak zatraženo neprekidno uredovanje svih graničnih službi, dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙