FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U ožujku nastavljen trend pada građevinskih radova

ZAGREB, 10. lipnja 2005. (Hina) - Građevinski radovi u Hrvatskoj su uožujku bili manji za 6,9 posto posto u odnosu na isti prošlogodišnjimjesec, a u razdoblju prva tri mjeseca ove godine manji su za 6,6posto u usporedbi s istim prošlogodišnjim razdobljem, pokazuju podaciDržavnog zavoda za statistiku.
ZAGREB, 10. lipnja 2005. (Hina) - Građevinski radovi u Hrvatskoj su u ožujku bili manji za 6,9 posto posto u odnosu na isti prošlogodišnji mjesec, a u razdoblju prva tri mjeseca ove godine manji su za 6,6 posto u usporedbi s istim prošlogodišnjim razdobljem, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.

Time je nastavljena tendencija smanjenja građevinskih radova koja je započela još u srpnju prošle godine.

Usporedbe radi, u prošlogodišnjem su ožujku građevinski radovi u Hrvatskoj bili veći za 7,6 posto u odnosu na ožujak 2003., dok je u prvom prošlogodišnjem tromjesečju fizički obujam građevinskih radova bio veći za 11,5 posto u odnosu na isto razdoblje 2003. godine.

Prema vrstama građevina, na zgradama je u ožujku ove godine odrađeno 44,9 posto ukupnih sati rada, a na ostalim građevinama 55,1 posto.

Prema vrsti gradnje, na novim građevinama odrađeno je 57,4 posto ukupnih sati rada, a na rekonstrukcijama, popravcima i održavanju 42,6 posto.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙