FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Smijenjena Uprava i imenovan novi predsjednik crikveničkog Jadrana

CRIKVENICA, 20. lipnja 2005. (Hina) - Na današnjoj sjednici Nadzornogodbora crikveničke hotelske tvrtke Jadran smijenjena je dosadašnjaUprava, s obrazloženjem da 'nije ostvarila očekivane rezultate ukonsolidaciji poslovanja te tvrtke'.
CRIKVENICA, 20. lipnja 2005. (Hina) - Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora crikveničke hotelske tvrtke Jadran smijenjena je dosadašnja Uprava, s obrazloženjem da 'nije ostvarila očekivane rezultate u konsolidaciji poslovanja te tvrtke'.

Članovi smijenjene Uprave, koja je imenovana 2. veljače ove godine, tvrdili su da su radili u dobroj vjeri te da su 'u tim nastojanjima prekinuti'.

Na mjesto predsjednika, zasad jednočlane Uprave crikveničkog Jadrana d.d., imenovan je Branko Mikulić, zaposlen u Državnom inspektoratu, u odjelu za nadzor poslovanja hotelskih kuća.

Mikulić je izjavio da je sa stanjem u crikveničkom Jadranu, čija su dugovanja narasla na 300 milijuna kuna, već upoznat, izrazivši nadu da će poslovanje biti razmjerno brzo poboljšano i konsolidirano.

Prve kratkoročne pozajmice Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) očekuje, kako je kazao, već idućih dana, što će tvrtki s 3.000 smještajnih jedinica i 300 zaposlenih omogućiti kvalitetnije ovosezonsko poslovanje.

Uoči smjene Uprave svoje je "ogorčenje" tom smjenom izrazila grupa radnika Jadrana, no u njihovom se priopćenju od 18. lipnja ne navodi o kojim je i o koliko radnika riječ.

Navode pak da su bili zadovoljni danas smijenjenom Upravom, koja je, kako se kaže u priopćenju, uspjela stabilizirati poslovanje, pripremiti sezonu i redovno isplaćivati plaće, i sve to bez obećane isplate pozajmice HFP-a od 13,5 milijuna kuna.

Izrazili su i nezadovoljstvo što Jadran već deset godina (od 1995.) posluje s blokiranim računom te se pitaju kome i zašto takvo nesređeno stanje tako dugo treba.

(Hina) xfder/xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙