FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agencija Croatia Express predstavila nove usluge

ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Putnička agencija Croatia Express,koja zadnje četiri godine posluje u sastavu tvrtke Željezničkougostiteljstvo (ŽUG), od ovoga ljeta nudi nove usluge i aranžmane,kojima se u suradnji sa svojim vlasnikom HŽ-om te partnerskimagencijama i Ministarstvom mora, turizma, prometa i razvitka želidodatno promovirati vlak kao najeekološkije prijevozno sredstvo.
ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Putnička agencija Croatia Express, koja zadnje četiri godine posluje u sastavu tvrtke Željezničko ugostiteljstvo (ŽUG), od ovoga ljeta nudi nove usluge i aranžmane, kojima se u suradnji sa svojim vlasnikom HŽ-om te partnerskim agencijama i Ministarstvom mora, turizma, prometa i razvitka želi dodatno promovirati vlak kao najeekološkije prijevozno sredstvo.

Predstavljajući danas nove usluge Croatia Expressa, agencije koja postoji 37 godina, direktorica tvrtke ŽUG Anica Supić je istaknula 50-postotnu povlasticu za karte na ovoljetnim izletničkim vlakovima HŽ-a, koju daju uz potporu i u suradnji resornim ministarstvom. Osim povoljnije karte to će, kako se očekuje, pridonijeti i daljnjem razvoju kontinentalnog turizma.

Supić je naznačila i druge ovoljetne povlastice HŽ-a, poput onih za mlade ili za one koji na more putuju vlakom odnosno ako uzmu kola za spavanje prijevoz automobila vlakom im je besplatan, a koje se sve mogu dobiti u četiri poslovnice te agencije u Hrvatskoj.

Osim toga u ponudi Croatia Expressa je, naglasila je Supić, i više od 20 novih aranžmana za Jadran koji uključuju vlak kao prijevozno sredstvo, a koje je ta agencija napravila u suradnji s drugim partnerskim agencijama (primjerice Lavanada Toursom iz Splita i drugima).

Tu su i njihove standardne usluge poput organiziranja individualnih i grupnih putovanja za domaće i strane turiste u zemlji i inozemstvu, last minute aranžmani, rezervacije karata za sve vrste prijevoza i putem e-maila, rent a car, studijska i đačka putovanja, putovanja na sajmove i drugo.

Prednost Croatia Expressa kao agencije je, dodaje Supić, i što ima vlastiti autobusni vozni park te smještajne kapacitete odnosno 2.500 kreveta u hotelima i odmaralištima u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Kninu, Lovranu, Malom Lošinju, Ugljanu i Kaštel Lukšiću.

Za iduće je razdoblje najavila nastavak uređenja smještajnih objekata i razvoj novih usluga, čemu će, kako se nada, pomoći i rezultati ove sezone, u kojoj, slijedom najava i prodaje, očekuju gotovo stopostotnu popunjenost kapaciteta.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙