FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka tvrtka Interkapital novi većinski vlasnik Globtoura

ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Zagrebačka putnička agencija Globtour,u sklopu koje djeluje i tvrtka Event, od početka lipnja ove godine imanovog većinskog vlasnika zagrebačku tvrtku Interkapital, doznaje se izGlobtoura.
ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Zagrebačka putnička agencija Globtour, u sklopu koje djeluje i tvrtka Event, od početka lipnja ove godine ima novog većinskog vlasnika zagrebačku tvrtku Interkapital, doznaje se iz Globtoura.

Iako ne navode o kojem se postotku vlasništva radi dodaju da je dosadašnja većinska vlasnica Globtoura Višnja Čerić, koja je 1995. potpuno preuzela zagrebački Globtour, u novoj vlasničkoj strukturi postala jedna od četiri člana Uprave, od kojih je novoimenovana direktorica Vesna Pritchard Scholz.

Iz Globtoura naglašavaju da se time ne mijenja njihova dosadašnja strategija, pa tako Globtour Zagreb, kao ekskluzivni partner američkog Carlson Wagonlit Travel-a u Hrvatskoj, ostaje specijalist za korporativna putovanja. Event, kao DMC (destination management company), nastavlja razvijati kreativne destinacijske programe u Hrvatskoj, posebno u Zagrebu.

Napominju i da će nastaviti biti savjetnik za poslovna i privatna putovanja domaćih i inozemnih putnika u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i da su njihovi klijenti kombinacija domaćih i stranih velikih, srednjih i malih tvrtki te državnih i znanstvenih ustanova.

Osim organiziranja poslovnih putovanja, poput odlazaka na sajmove, skupove, kongrese i slično za domaće i strane klijente nastavljaju i s klasičnim turističkim programima, poput ljetnih i zimskih odmora.

U vezi toga su, kažu, upravo izdali i svoj novi ljetni katalog s ponudom mediteranskih destinacija, a osim toga nude i Jadran (krstarenja, vile, aktivni odmor, agroturizme te male i obiteljske hotele). Dodaju da pritom surađuju i prodaju programe drugih domaćih agencija, poput Atlas Airtoursa, Kompasa i drugih.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙