FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HEP: Kadrovske promjene, a ne politička smjena

ZAGREB, 30. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska elektroprivreda odbacila jetvrdnje o političkoj smjeni Damira Karavidovića, koji je s mjestadirektora Distribucijskog područja Elektroslavonija Osijek otišao namjesto koordinatora za izradu projekata i prijedloga podzakonskihakata za HEP Distribuciju d.o.o.
ZAGREB, 30. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska elektroprivreda odbacila je tvrdnje o političkoj smjeni Damira Karavidovića, koji je s mjesta direktora Distribucijskog područja Elektroslavonija Osijek otišao na mjesto koordinatora za izradu projekata i prijedloga podzakonskih akata za HEP Distribuciju d.o.o.

Razgovori s Damirom Karavidovićem oko njegova angažiranja na rukovodećim poslovima "HEP-Opskrbe" i izradi zakonskih i podzakonskih akata, kako navodi u priopćenju HEP, vođeni su posljednjih deset mjeseci i na obostrano zadovoljstvo privedeni su kraju prije nekoliko dana.

"Odbacujemo sve političke konotacije vezane uz imenovanje Damira Karavidovića, jer je riječ o isključivo korporacijskoj odluci Uprave HEP Distribucije d.o.o. uvjetovanoj restrukturiranjem HEP Grupe, koja se temelji na novoj energetskoj regulativi", ističe u priopćenju HEP-ov glasnogovornik Radomir Milišić.

Branimir Glavaš, nositelj Nezavisne liste na proteklim lokalnim izborima, smjenu Damira Karavidovića s mjesta direktora Distribucijskog područja Elektroslavonija Osijek prošli tjedan ocijenio je političkom, što je potvrdio i sam Damir Karavidović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙