FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HEP: Karavidović imenovan koordinatorom

ZAGREB, 27. svibnja 2005. (Hina) - Dosadašnjeg direktoraDistribucijskog područja Elektroslavonije Osijek Damira Karavidovića prekjučer je na mjesto koordinatora za izradu projekata i prijedlogapodzakonskih akata za HEP Distribuciju imenovao direktor HEPDistribucije d.o.o. , priopćeno je iz HEP-a.
ZAGREB, 27. svibnja 2005. (Hina) - Dosadašnjeg direktora Distribucijskog područja Elektroslavonije Osijek Damira Karavidovića prekjučer je na mjesto koordinatora za izradu projekata i prijedloga podzakonskih akata za HEP Distribuciju imenovao direktor HEP Distribucije d.o.o. , priopćeno je iz HEP-a.

U priopćenju, koje je potpisao glasnogovornik HEP-a Radimir Milišić, navodi da se je u sklopu ispunjavanja zakonskih obveza, proizašlih iz novih energetskih zakona koje je donio Hrvatski sabor, u tijeku priprema za formiranje novog društva Operator distribucijskog sustava d.o.o. koje će biti registrirano do kraja ove godine.

Slijedom toga direktor HEP Distribucije prekjučer je imenovao Damira Karavidovića na mjesto koordinatora za izradu projekata i prijedloga podzakonskih akata za HEP Distribuciju d.o.o.

Za direktora Distribucijskog područja Elektroslavonija Osijek imenovan je dosadašnji savjetnik u Elektroslavoniji Damir Pečvarac.

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji u Osijeku Branimir Glavaš je izjavio kako je Damir Karavidović smijenjen.Rekao je da je riječ o političkoj smjeni i za nju je optužio Vladimira Šeksa koji je, tvrdi, "osobno inzistirao i provjeravao je li njegova zapovijed izvršena".

I sam Damir Karavidović za Hinu je izjavio da se radi o političkoj smjeni. Dodao je kako je spreman podnijeti takvu žrtvu "ako je to u interesu Slavonije i Baranje" te da će na novim poslovima na koje je raspoređen raditi odgovorno i savjesno kao i do sada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙