FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vladimir Bebić: iako smo osvojili manje mjesta, naš je uspjeh značajniji

RIJEKA,24. svibnja(Hina) - Iako je na ovim izborima stranka VladimiraBebića osvojila manje mjesta nego na prošlima, Bebić je na današnjojtiskovnoj konferenciji u Rijeci izjavio da je ovogodišnji rezultat značajniji jer je ostvaren u borbi s političkim snagama velikihfinancijskih mogućnosti i s mnogočlanim predizbornim koalicijama.
RIJEKA,24. svibnja(Hina) - Iako je na ovim izborima stranka Vladimira Bebića osvojila manje mjesta nego na prošlima, Bebić je na današnjoj tiskovnoj konferenciji u Rijeci izjavio da je ovogodišnji rezultat značajniji jer je ostvaren u borbi s političkim snagama velikih financijskih mogućnosti i s mnogočlanim predizbornim koalicijama.

Stranka Vladimir Bebić -Treći hrvatski blok osvojila je po dva vijećnička mjesta u riječkom Gradskom vijeću i županijskoj Skupštini. Na izborima 2001. nezavisne liste Vladimira Bebića izborile su četiri mjesta u Gradskom vijeću i tri u županijskoj Skupštini.

Bebić je ocijneio da su njegove nezavisne liste prije četiri godine bile politička novost te da su na tragu njih sada značajne uspjehe ostvarili nezavisne liste Tatjane Holjevac, Željka Jerkova i Amira Muzura.

Najavio da će njegova stranka biti "jasna i glasna" oporba u oba tijela te je rekao da će podržati izbor Vojka Obersnela za gradonačelnika ocijenivši pobjedu njegove koalicijske liste sasvim legitimnom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙