FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vanjskotrgovinske komora BiH i Bagdada potpisale sporazum o suradnji

SARAJEVO,27. svibnja(Hina) - Predstavnici Vanjskotrgovinske komoreBosne i Hercegovine (VTK) i Gospodarske komore Bagdada potpisali su upetak u Sarajevu sporazum o suradnji, priopćeno je iz sjedišta VTKBiH.
SARAJEVO,27. svibnja(Hina) - Predstavnici Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine (VTK) i Gospodarske komore Bagdada potpisali su u petak u Sarajevu sporazum o suradnji, priopćeno je iz sjedišta VTK BiH.

U priopćenju se pojašnjava kako je izaslanstvo Gospodarske komore Bagdada predvođeno predsjednikom Mohammedom Hassanom Al-Kazzazom u posjetu BiH od utorka.

U Gospodarskoj komori Bagdada, naznačajnijoj takvoj organizaciji u Iraku, procjenjuju kako bi tržišni prostor BiH za njih mogao ponovo postati zanimljiv s obzirom na značajne poslovne veze što su ih neke bosanskohercegovačke tvrtke prije rata imale s projektima u Iraku.

Gospodarstvenici iz Iraka posjetili su i sjedišta tvrtki iz BiH s kojima su nekada poslovali poput Hidrogradnje, Klasa, Unioninvesta, Energoinvesta i Bosnalijeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙