FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 21.00 sati

ZAGREB, 26. svibnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 26. svibnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

TORINO - Talijan Ivan Basso (CSC) pobjednik je 17. etape biciklističke utrke Giro d'Italia, dok je hrvatski biciklist Vladimir Miholjević osvojio 36. mjesto. U ukupnom poretku i dalje vodi Talijan Paolo Savoldelli (Discovery Channel) ispred Gilberta Simonia (+ 58) i Josea Rujana (1:24). Miholjević se nalazi na 37. mjestu sa više od 50 minuta zaostatka.

BERLIN - Bivši poljski nogometni reprezentativac i član njemačkog bundesligaša Wolfsburga, Krzysztof Nowak (29) preminuo je nakon kratke i teške bolesti u bolnici u Wolfsburgu. Nowak je bolovao od neizlječive bolesti zvane ALS (amiotrofna lateralna skleroza). Opaka bolest mišića poznata je i kao "Lou Gehrigova bolest", prema igraču baseballa koji joj je također podlegao.

MADRID - Premda je Poljak Jerzy Dudek s nekoliko sjajnih obrana i dva zaustavljena jedanaesterca bio junak finalnog ogleda Lige prvaka, čelnici Liverpoola i dalje traže novog vratara. Jedan od najvećih kandidata za jedinicu "Redsa" je dosadašnji vratar Villarreala, Pepe Reina (22).

BARCELONA - Nakon Nizozemca Marka van Bommela vodstvo španjolskog nogometnog prvaka Barcelone angažiralo je i krilnog napadača Athletico Bilbaoa, Santia Ezequerra (28). Bask je u katalonsku momčad došao bez odštete jer mu je ugovor s Athleticom završio. Ezequerro je za baskijsku momčad igrao posljednjih šest sezona, a u 186 utakmica postigao je 43 pogotka. Ove sezone je postigao 11 pogodaka i uz Urzaiza bio je prvi strijelac momčadi.

LIVERPOOL - Nakon nevjerojatnog preokreta Liverpoola i osvajanja petog naslova prvaka Europe, petina stanovnika grada Beatlesa i Redsa nije se pojavila na poslu zbog "zdravstvenih razloga". Mnogi su uzeli bolovanje javivši telefonski kako su bolesni i nisu u stanju doći na posao. Velika većina "bolesnih" su naravno navijači Redsa, koji su još dugo u noć slavili istanbulski trijumf svojih ljubimaca.

AMSTERDAM - Švicarski nogometni reprezentativac i dosadašnji član PSV Eindhovena, Johann Vogel (28) karijeru će nastaviti u redovima europskog doprvaka Milana. "Ovo je kao san. Presretan sam što ću dobiti priliku igrati u jednoj od najboljih momčadi na svijetu," kazao je Švicarac, koji je za PSV igrao od 1999. godine, a na San Siro će preseliti bez odštete jer mu je ugovor istekao.

CELJE - Bjeloruski rukometaš sa slovenskom putovnicom, Sergej Rutenka od danas je i službeno član španjolskog prvoligaša Ciudad Reala. Premda su čelnici Celje Pivovarne Laško i Ciudad Reala već ranije dogovorili ovaj transfer Rutenka je dobio ispisnicu tek nakon što su Španjolci uplatili 400.000 eura odštete.

MADRID - Dan nakon senzacionalnog gubitka finalne utakmice Lige prvaka AC Milan je kontaktirao čelnike Real Madrida i na pomolu je prijelaz brazilskoga napadača Ronalda u milanski klub, tvrdi španjolski list Marca. Prema tom listu prijelaz bi trebao biti dogovoren do kraja ovog tjedna jer se predsjednik Reala Florentino Perez već složio sa odlaskom Ronalda.

LISABON - Brazilski napadač Manoel prvo je veliko pojačanje za lisabonski Sporting, koji je ove sezone izgubio finale Kupa UEFA i portugalsko prvenstvo. Manoel (27) stiže iz portugalskoga Moreirensea, koji je ispao u Drugu ligu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙