FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP produljio do 13. lipnja rok za ponude za Regeneraciju

ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP)produljio je rok za podnošenje ponuda za kupnju 72 posto dionicazabočke Regeneracije sa 1. lipnja na 13. lipnja, doznaje se danas izHFP-a.
ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) produljio je rok za podnošenje ponuda za kupnju 72 posto dionica zabočke Regeneracije sa 1. lipnja na 13. lipnja, doznaje se danas iz HFP-a.

Produljenje toga roka bit će u domaćem tisku objavljeno u petak, 27. svibnja, najavio glasnogovornik HFP-a Vedran Kukavica, pri čemu nije naveo razloge toga produljenja.

Natječaj za Regeneraciju HFP je objavio 15. travnja ove godine, istodobno sa natječajem za kupnju 91,87 posto dionica karlovačkog KIM-a, s rokom za podnošenje ponuda do 1. lipnja. Taj se rok za KIM ne mijenja, odnosno ostaje 1. lipnja, dodaje Kukavica.

Za dionički paket Regeneracija početna oglašena cijena u natječaju je 5,39 milijuna kuna. To je ujedno drugi ovogodišnji natječaj za tu tvrtku, a na prethodnom, iz veljače ove godine, cijena za te dionice iznosila je 16,17 milijuna kuna.

Kako tada nije bilo zainteresiranih ponuditelja HFP je objavio novi natječaj.

U također ponovljenom natječaju za KIM za oglašeni dionički udjel početna cijena je 28,9 milijuna kuna, a od ponuditelja se uz ostalo očekuje i zadržavanje osnovne djelatnosti KIM-a, odnosno otkupa i prerade mlijeka kao i distribucije i prodaje mliječnih proizvoda te zadržavanje branda 'KIM'.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙