FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 14 sati

ZAGREB, 25. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 14sati:
ZAGREB, 25. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 14 sati:

ZAGREB/PARIZ - Hrvatska tenisačica Sanda Mamić poražena je u 2. kolu grand slam turnira u Roland Garrosu od prošlogodišnje finalistice Ruskinje Jelene Dementijeve 6-7, 2-6. Mamić je odlično igrala u prvom setu, koji je trajao sat i 25 minuta. Obje igračice su u prvom setu po dva puta gubile svoj servis, a odluka je pala u tie-breaku. Nakon što je izgubila tie-break Sanda Mamić više nije uspjela ozbiljnije zaprijetiti četvrtoj nositeljici.

2. KOLO:

Jelena Dementijeva (RUS/4) - Sanda Mamić (Hrv) 7-6 (7), 6-2

ZAGREB/PARIZ - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem nije se uspjela plasirati u 3. kolo grand slam turnira u Roland Garrosu. Za sat i 17 minuta igre pobijedila ju je 25-godišnja Japanka Akiko Morigami sa 7-5, 6-3. Bio je to meč u kojem je Šprem napravila gotovo dvostruko više neprisiljenih pogreški od svoje protivnice. Također, Japanka Morigami, koja se nalazi na 72. mjestu WTA liste, bila je izuzetno koncentrirana kad god bi joj se ukazala prilika za oduzimanje servisa. Imala je osam break lopti i sve ih je iskoristila. Bio je ovo njihov drugi dvoboj. Prije dvije godine Morigami je slavila u 2. kolu Wimbledona.

2. KOLO:

Akiko Morigami (Jap) - Karolina Šprem (Hrv/31) 7-5, 6-3

ZADAR - U prvom polufinalnom susretu prvenstva Hrvatske košarkaši Zadra su u Jazinama svladali Split CO sa 90:80. Druga utakmica se igra 29. svibnja na splitskim Gripama, a eventualna treća ponovno u Zadru. U drugom polufinalu 26. svibnja prvu utakmicu igraju Cibona VIP i Zagreb.

ISTANBUL - Trostruki olimpijski pobjednik u dizanju utega Turčin Halil Mutlu bio je pozitivan na doping kontroli za vrijeme Europskog prvenstva, koje je održano od 17. do 24. travnja u Sofiji. To je u srijedu objavio turski dnevnik Hurriyet, pozivajući se na neimenovani izvor blizak Mutluu. Mutlu je na EP u Sofiji osvojio tri zlatne medalje u kategoriji do 62 kg.

NEW YORK - Kukočev Milwaukee dobio je prvi izbor NBA novačenja (draft), koje će se održati 28. lipnja. To je rezultat lutrije, kojom se tradicionalno određuje tko će od najlošijih momčadi u protekloj sezoni imati prednost u izboru igrača na draftu.

NEW YORK - Rezultati konferencijskih finala košarkaške NBA lige:

ZAPAD -

Phoenix Suns - San Antonio Spurs 108:111

(San Antonio vodi 2:0 u pobjedama)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙