FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 12. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 12. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

RIJEKA - U prvoj utakmici finala Kupa Hrvatske za nogometaše Rijeka je na Kantridi svladala Hajduk sa 2-1 (0-1). Za Rijeku su strijelci bili Mitu (58) i Erceg (61), a pogodak za Hajduk postigao je Đolonga (22). Uzvrat se igra u Splitu 25. svibnja.

NEW YORK - Rezultati susreta konferencijskih polufinala NBA lige (igra se na četiri pobjede):

ISTOK -

Detroit Pistons - Indiana Pacers 83:92

(omjer je izjednačen na 1:1).

ZAPAD -

Phoenix Suns - Dallas Maverics 106:108

(omjer je izjednačen na 1:1).

RIO DE JANEIRO - Brazilski nogometni prvoligaš Atletico Paranaense ostao je bez trenera. Nakon ovotjednog poraza 0-4 na domaćem terenu u susretu Libertadores kupa od kolumbijskog Independientea iz Medellina ostavku je podnio trener Edinho. Otišao je nakon samo šest utakmica na kormilu kluba.

RIO DE JANEIRO - Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Carlos Alberto Parreira najavio je da će svjetski prvaci nastupiti u najjačem sastavu na Konfederacijskom kupu, koji se od 15. do 29. lipnja održava u Njemačkoj. "Igrati za Brazil nije žrtva, već čast. Svatko tko misli drugačije može uzeti svoje stvari i otići", istaknuo je Parreira.

NEW YORK - Američki boksač James Toney (36) zbog uzimanja dopinga ostao je bez naslova svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verziji WBA. U njegovom tijelu pronađeni su tragovi nedozvoljenog stimulativnog sredstva "nadrolona".

MADRID - Nogometaši Betisa plasirali su se u finale Španjolskog Kupa Kralja pobijedivši u uzvratnoj utakmici u Bilbauu Athletic sa 5:4 boljim izvođenjem jedanaesteraca. U regularnom dijelu bilo je 0:0, a istim rezultatom završila je i prva utakmica u Sevilli, pa su pobjednika odlučili jedanaesterci. Betis u finalu čeka boljega iz dvoboja Atletico Madrida i Osasune.

RIM - U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Italije Rome i Udinese odigrali su 1-1. Povela je Roma golom Mexesa u 37. minuti, a izjednačio je Bertotto u 85. Drugi polufinalni par čine Cagliari i Inter.

INNSBRUCK - Reprezentacija Slovenije u hokeju na ledu izborila je ostanak u Elitnoj skupini Svjetskog prvenstva. U odlučujućoj utakmici skupine za ostanak u Innsbrucku Slovenija je sa 6-2 (0-1, 3-0, 3-1) svladala domaćina Austriju.

PONTEDERA - U drugom polufinalnom dvoboju Europskog prvenstva za igrače do 17 godina Nizozemska je u Pontederi svladala domaćina Italiju sa 1-0 nakon produžetaka. U finalu će u subotu u 19 sati Nizozemska igrati protiv Turske, dok će mlada reprezentacija Hrvatske također u subotu (15 sati) igrati protiv Italije za treće mjesto i odlazak na Svjetsko prvenstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙