FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 18. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 18. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ZAGREB - Na najnovijoj ranglisti Svjetske nogometne federacije (FIFA) Hrvatska se nalazi na 21. mjestu, isto kao i mjesec dana ranije. To joj je najbolji plasman ove godine. Hrvatska je najniže plasirana bila u ožujku, kada je zauzimala 24. mjesto. Od stjecanja samostalnosti Hrvatska je najbolje plasirana bila u prva tri mjeseca 1999. godine, kada se nalazila na trećem mjestu. Na vrhu nema nikakvih promjena. Vode svjetski prvaci Brazilci, a slijede Češka i Argentina.

ZAGREB - Prvi nositelj ATP Challengera "Zagreb Open" koji se igra na terenima Mladosti uz Savu, hrvatski tenisač Ivan Ljubičić sigurno se plasirao u četvrtfinale. U dvoboju 2. kola Ljubičić je sa 6-0, 6-2 svladao Jean-Juliena Rojera iz Nizozemskih Antila, te će u četvrtfinalu igrati protiv Austrijanca Rainera Eitzingera.

AMSTERDAM - Veznjak PSV-a Mark van Bommel (28) potpisao je trogodišnji ugovor s novim španjolskim prvakom Barcelonom, koja će ga navijačima predstaviti krajem lipnja.

LONDON - Manchester United će u subotnjem finalu Engleskog kupa protiv Arsenala biti oslabljen za dvojicu standardnih prvotimaca. Zbog ozljeda neće nastupiti engleski reprezentativac Gary Neville i Argentinac Gabriel Heinze.

SYDNEY - Drugi tenisač svijeta Australac Lleyton Hewitt, koji se ozlijedio prije dva tjedna, još uvijek se nada da će moći nastupiti na drugom ovogodišnjem grand slam turniru, koji sljedećeg tjedna počinje na terenima Roland Garrosa. "Do petka ćemo donijeti odluku. No moram priznati, kako vrijeme prolazi šanse za Hewittov nastup u Roland Garrosu sve su manje", izjavio je menadžer australskog tenisača Rob Aivatoglou.

NEW YORK - Rezultati 2. kola doigravanja košarkaške NBA lige:

ISTOK -

Detroit Pistons - Indiana Pacers 86:67

(Detroit vodi 3:2 u pobjedama)

ZAPAD -

San Antonio Spurs - Seattle Supersonics 103:90

(San Antonio vodi 3:2)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙