FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13 sati

ZAGREB, 21. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13sati:
ZAGREB, 21. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13 sati:

ZAGREB/KIJEV - Na općoj skupštini europskih olimpijskih odbora, održanoj u Kijevu, trostruka olimpijska pobjednica Janica Kostelić izabrana je za člana Komisije sportaša europskih olimpijskih odbora. "To je veliko priznanje za Janicu, hrvatsko skijanje i hrvatski sport uopće, jer je prvi puta od stvaranja države jedan hrvatski sportaš izabran u Komisiju sportaša europskih olimpijskih odbora, rekao je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša.

CHARLEROI - Stolnotenisači Večernjeg lista oprostili su se od nastupa u Ligi prvaka u polufinalu gdje su od njih bolji bili igrači belgijskog Charleroija.

U uzvratu igranom u petak u Charleroiju belgijski sastav je, kao i prije tjedan dana u Zagrebu, bio bolji sa 3-0. Vladimir Samsonov je sa 3-0 (11-7, 11-3, 11-5) svladao Tomislava Japeca, Aleksej Smirnov je sa 3-0 (11-8, 11-8, 11-9) bio bolji od Allana Bentsena, dok je Jean-Michel Saive svladao Tan Rui Wua sa 3-2 (11-7, 6-11, 11-6, 9-11, 11-5).

RIM - Hrvatski profesionalni boksač Stjepan Božić u petak navečer je u Rimu u dvoboju u srednjoj kategoriji nokautom u prvoj rundi svladao Mađara Tibora Horvata.

HAMBURG - Napadač Ajaxa Rafael van der Vaart (22) spreman je potpisati za njemačkog bundesligaša HSV, objavio je u subotu glasnogovornik hamburškog kluba Joern Wulf. Van der Vaartu ugovor s Ajaxom ističe u ljeto sljedeće godine, a nizozemski klub traži odštetu od sedam milijuna eura. HSV, pak, nudi pet milijuna eura.

STOCKHOLM - Najbolji švedski tenisač Joachim Johansson zbog ozljede lakta otkazao je nastup na drugom ovogodišnjem grand slam turniru, koji u ponedjeljak počinje u Roland Garrosu. Johansson je ozljedu zaradio na ovotjednom Svjetskom momčadskom kupu u Duesseldorfu.

NEW YORK - Rezultati 2. kola doigravanja košarkaške NBA lige:

ZAPAD -

Dallas Mavericks - Phoenix Suns 126:130 (produžetak)

(Phoenix se plasirao u finale Zapadne konferencije sa 4:2 u pobjedama)

MILANO - Nogometaši Juventusa već u petak osvojili su 28. naslov prvaka Italije iako će svoj dvoboj pretposljednjeg, 37. kola, odigrati tek u nedjelju. Naslov je Juventusu "osigurao" Palermo koji je u unaprijed odigraom dvoboju u Milanu s domaćinom odigrao 3-3, te tako i teoretski milanskim "crveno-crnima" onemogućio dostizanje torinskih "crno-bijelih".

Pogotke za Milan postigli su Serginho (8, 16) i Tomasson (32), dok su strijelci za Palermo bili Costacurta (9-ag), Toni (77-11m) i Barone (79).

NAPULJ - U finalu Eurolige vaterpolista u subotu će u Napulju s početkom u 20.30 sati igrati domaćin Posillipo i branitalj naslova Honved. Nakon što je Honved u prvom polufinalu sa 10-9 nakon produžetaka svladao naš Jug CO, u drugom je polufinalu Posillipo sa 7-6 svladao Pro Recco.Jug CO i Pro Recco će igrati za treće mjesto s početkom u 19 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙