FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 14,30 sati

ZAGREB, 17. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 14,30sati:
ZAGREB, 17. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 14,30 sati:

ZAGREB/SOFIJA - Bugarski nogometni izbornik Hristo Stoičkov objavio je danas popis reprezentativnih kandidata za kvalifikacijsku utakmicu SP 2006. protiv Hrvatske, koja se igra 4. lipnja u Sofiji. Na popisu je 20 igrača, a jedino novo ime je branič CSKA iz Sofije Valentin Iliev, koji se nametnuo odličnim igrama u proljetnom dijelu domaćeg prvenstva. Stoičkov je na konferenciji za novinare istaknuo kako je pažljivo analizirao greške koje su napravili na utakmicama protiv Švedske (0:3) i Mađarske, dodavši kako se to ne smije ponoviti. "Dobro poznajem Hrvatsku. Bit će nam težak protivnik. No, ako se želimo vratiti u igru moramo osvojiti tri boda", naglasio je bugarski izbornik.

PARIZ - Argentinski tenisači Mariano Zabaleta i Agustin Calleri zbog ozljeda otkazali su nastup na drugom ovogodišnjem grand slam turniru, koji sljedećeg tjedna počinje na terenima Roland Garrosa. Umjeto njih u ždrijeb glavnog turnira upali su Francuz Julien Benneteau i Španjolac David Sanchez.

LONDON - Nagrada za najboljeg trenera u Engleskog pripala je 42-godišnjem Škotu Davidu Moyesu, koji je s Evertonom osvojio četvrto mjesto u Premier ligi i tako izborio Ligu prvaka. U izboru Udruge trenera Moyes je iznenađujuće pobijedio ispred Josea Mourinha, koji odveo Chelsea do prvog naslova prvaka nakon 50 godina, te Rafaela Beniteza, pod čijim je vodstvom Liverpool izborio finale Lige prvaka.

LISABON - Veznjak Porta Jose Bosingwa lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći na sjeveru Portugala. Bosingwa je sa svojim džipom sletio sa ceste, a potom se je vozilo zapalilo. S njim su u džipu bila još četvorica nogometeša, od kojih je jedan teže ozlijeđen.

ZAGREB - Paraolimpijske igre u Pekingu 2008. održat će se od 6. do 17. rujna, objavili su organizatori OI u Pekingu. Olimpijske igre u glavnom kineskom gradu na rasporedu su od 8. do 24. kolovoza 2008. Paraolimpijci će u Pekingu nastupiti u 20 sportova, jednom više u odnosu na Paraolimpijske igre koje su održane prošle godine u Ateni. Novi sport je veslanje.

DENVER - Kenyon Martin, krilni centar NBA momčadi Denver Nuggetsa, uspješno je operirao lijevo koljeno i već za dva tjedna počet će s rehabilitacijom. Martin je ove sezone odigrao 70 utakmica, a imao je prosjek od 15,5 koševa i 7,3 skoka po susretu.

MADRID - Dvostruki svjetski prvak u reliju 43-godišnji Španjolac Carlos Sainz, koji je nakon završetka prošle sezone okončao karijeru, ponovno će sjesti za volan svoje bivše momčadi Citroena. Sainz ističe kako je njegova odluka o okončanju karijere definitivna, odnosno da će Turski reli biti jedina utrka koju će voziti za Citroen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙