FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13 sati

ZAGREB, 24. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13sati:
ZAGREB, 24. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13 sati:

STEINBRUNN - U trećem kolu Mitropa kupa, tradicionalnog šahovskog ekipnog natjecanja srednjeeuropskih zemalja, naša muška reprezentacija pobijedila je Italiju s 3:1 i učvrstila se u vodstvu. Poredak na ljestvici: Hrvatska 8,5 bodova, Mađarska 7,5 , Slovenija, Slovačka i Češka 7, Francuska 6, Švicarska 5,5 , Njemačka 5, Austrija 3,5 i Italija 3 boda.

NEW YORK - Rezultati konferencijskih finala košarkaške NBA lige:

ISTOK -

Miami Heat - Detroit Pistons 81:90

(Detroit vodi 1:0 u pobjedama)

NEW YORK - Trener NBA momčadi Phiadelphia 76'ersa Jim O'Brien dobio je otkaz, a naslijedit će ga Maurice Cheeks.

MADRID - Španjolska košarkaška liga (ACB) i Udruga igrača postigli su dogovor oko spornog pitanja o ograničenju broja košarkaša koji dolaze izvan Europske unije, te je prekinut štrajk igrača. Dogovoreno je da svaki klub može imati u svojim redovima najviše dva igrača izvan Europske unije. Također, klubovi će pod ugovorom morati imati barem četiri ili pet domaćih košarkaša.

ISTANBUL - Dan uoči finala nogometne Lige prvaka počela je invazija navijača Liverpoola i AC Milana na Istanbul. Prva službena izvješća govore da zasad nije bilo navijačkih sukoba. Turske vlasti poduzele su opsežne mjere sigurnosti, a jedna od njih je i da navijači Liverpoola i AC Milana slijeću na različite aerodrome. Avioni s engleskim fanovima slijeću u zrakoplovnu luku "Sabiha Gokcen", koja se nalazi na azijskoj strani Istanbula, dok Talijani imaju na raspolaganju "Ataturk" aerodrom, koji je u europskom dijelu grada.

PORTO - Nizozemski nogometni stručnjak Co Adriaanse izabran je za novog trenera portugalskog nogometnog prvoligaša Porta. Adriaanse je ove sezone predvodio AZ Alkmaar do polufinala Kupa UEFA.

LOS ANGELES - Mjesec dana prije američkih kvalifikacija za Svjetsko atletsko prvenstvo na mitingu u američkom Carsonu postavljeno je šest najboljih rezultata ove sezone.

Najbolje rezultate upisali su Amerikanci Allyson Felix na 200 metara (22,14), Joanna Hayes na 100 metara s preponama (12,64), Jeremy Wariner na 400 metara (44,53), Bershawn Jackson na 400 metara s preponama (47,62), John Godina u bacanju kugle (22,20 m), te Jamajčanka Veronica Campbell na 100 metara (10,96).

MOSTAR - Hercegovačko-neretvanska policija privela je sedam osoba nakon subotnjih sukoba između navijača mostarskog nogometnog kluba Zrinjskog i stolačkih Bošnjaka kao i kasnijeg kamenovanja autobusa igrača Zrinjskog. O napadu skupine Bošnjaka na autobus s igračima i vodstvom kluba izjavu je dao trener mostarskog kluba, Franjo Džidić. "Da naš vozač autobusa nije ostao pribran te da nije probio blokadu na putu vrlo lako je moglo biti i poginulih" , izjavio je šef stručnog stožera Zrinjskog.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙