FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đapić: HSP otvoren za suradnju sa svim strankama

ZAGREB, 21. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske stranke prava(HSP) Anto Đapić izjavio je danas da HSP nema predrasuda te jeotvoren za pregovore o koaliranju sa svim strankama hrvatskogpredznaka i nezavisnim listama.
ZAGREB, 21. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP) Anto Đapić izjavio je danas da HSP nema predrasuda te je otvoren za pregovore o koaliranju sa svim strankama hrvatskog predznaka i nezavisnim listama.

Đapić je na konferenciji za novinare, održanoj u stanci današnje sjednice stranačkoga Glavnog stana, izvijestio da HSP pregovara s HDZ-om, HSS-om i SDP-om.

"Na svim razinama imamo ukupno pet opcija", kazao je Đapić, kojega je Glavni stan HSP-a ovlastio da vodi pregovore na svim razinama.

Dodao je da u nekim sredinama stranka pregovara s HNS-om, u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji s Nezavisnom listom Branimira Glavaša, a u Dubrovačko-neretvanskoj sa Stipom Gabrićem - Jambom.

Đapić je rekao i da je Glavni stan HSP-a utvrdio kriterije i strategiju pregovora, a konačni ishod pregovora trebao bi se znati u četvrtak.

Rezultat koji je stranka osvojila na nedjeljnim lokalnim izborima u HSP-u ocjenjuju briljantnim, te ističu kako je HSP na ovim lokalnim izborima dobio tri puta više vijećničkih mandata nego 2001.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙