FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đapić kandidat za osječkog gradonačelnika

OSIJEK,30. travnja(Hina) - Nositelj osječke gradske liste HSP-a zapredstojeće lokalne izbore i kandidat za osječkog gradonačelnika AntoĐapić, predsjednik Hrvatske stranke prava, istaknuo je na današnjojkonferenciji kako mu je čast biti nositeljem pobjedničke liste iustvrdio da je HSP-ova izborna lista najjača pojedinačna lista kojajamči pobjedu.
OSIJEK,30. travnja(Hina) - Nositelj osječke gradske liste HSP-a za predstojeće lokalne izbore i kandidat za osječkog gradonačelnika Anto Đapić, predsjednik Hrvatske stranke prava, istaknuo je na današnjoj konferenciji kako mu je čast biti nositeljem pobjedničke liste i ustvrdio da je HSP-ova izborna lista najjača pojedinačna lista koja jamči pobjedu.

Uvjeren u uspjeh na lokalnim izborima Đapić je rekao da HSP nakon izbora jamči da neće biti revanšizma niti otpuštanja, te da će stručnost biti osnovni uvjet rada u Gradskom vijeću i ostalim službama.

Cilj nam je pokrenuti grad Osijek na programima bitnim za građane, onima koji će otvarati nova radna mjesta i rješavati socijalnu i gospodarsku situaciju u gradu, rekao je.

Član Predsjedništva HSP-a i kandidat na listi Gordan Matković istaknuo je kako su HSP-ovi kandidati moralni, obrazovani i stručni ljudi, među kojima je većina i do sada obnašala funkciju gradskih vijećnika. Naglasio je kako će se stranka zalagati za etičnost i poštenje, te protiv prijateljskih, političkih ili rodbinskih veza kod zapošljavanja i ostaloga.

Danijel Srb, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Osječko-baranjske županije koji je također kandidat na listi, predstavio je HSP-ov program za grad Osijek. Istaknuo je kako mu je osnovni cilj da Osijek 2009. bude grad gospodarstva, obrazovanja, riješenog prometnog pitanja i kvalitetnog standarda življenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙