FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đapić: HSP jamči promjenu politike

OSIJEK,12. svibnja 2005.(Hina) - Anto Đapić, predsjednik Hrvatskastranka prava (HSP) i kandidat za osječkog gradonačelnika istaknuo jevečeras u Osijeku da ta stranka na svim općinskim, gradskim ižupanijskim izbornim listama u cijeloj Hrvatskoj izlazi samostalno jersu htjeli pokazati da imaju snage, političkog znanja i morala "stati"pred hrvatske birače.
OSIJEK,12. svibnja 2005.(Hina) - Anto Đapić, predsjednik Hrvatska stranka prava (HSP) i kandidat za osječkog gradonačelnika istaknuo je večeras u Osijeku da ta stranka na svim općinskim, gradskim i županijskim izbornim listama u cijeloj Hrvatskoj izlazi samostalno jer su htjeli pokazati da imaju snage, političkog znanja i morala "stati" pred hrvatske birače.

Na središnjem predizbornom skupu HSP-a za grad Osijek i Osječko-baranjsku županiju, u prepunoj dvorani hotela "Central", Đapić je istaknuo kako nije važno samo birati novu stranku, nego glasati za promjenu politike, a "to jamči Hrvatska stranka prava".

Kazavši da je HSP mnogima zanimljiv za koaliranje, Đapić je ocijenio da to "ne iznenađuje jer se u cijeloj Hrvatskoj neće moći sastavljati općinske, gradske i županijske vlasti bez članova HSP-a". Pozvao je svoje stranačke kolege da kada dođu na vlast ostanu principijelni, marljivi i dostojni stranke stare 145 godina.

Zamjerio je HDZ-u i "onima koji su istupili iz te stranke a godinama su bili na vlasti u ovoj županiji" što sada optužuju druge da su krivi za veliku nezaposlenost, slabo gospodarstvo i socijalnu sliku.

Hrvatska stranka prava je jedina stranka koja se nikada nije odrekla Domovinskog rata, svojih generala i stradalnika i stoga upravo "s ovoga predizbornog skupa u Osijeku pravaši poručuju da nema logike da je general Mirko Norac u zatvoru a Stanimirović u Hrvatskom saboru", istaknuo je predsjednik HSP-a i kandidat za osječkog gradonačelnika Anto Đapić .

Gordan Matković, drugi na gradskoj izbornoj listi HSP-a i Daniel Srb, sa županijske liste, predsjednik HSP-a Osječko-baranjske županije naglasili su da su na gradskoj i županijskoj listi najkvalitetniji kadrovi, liječnici, profesori, zemljoradnici, umjetnici koji su se radom i poštenjem dokazali u svojim sredinama.

Tko svoj posao radi stručno i odgovorno, ne mora se bojati izborne pobjede HSP-a, poručili su.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙