FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: HSP otvoren za koaliciju i s "desnima" i s "lijevima"

OSIJEK, 17. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska stranka prava zadovoljna jeizbornim rezultatima i za grad Osijek i za Osječko-baranjskužupaniju, a razgovori oko koalicija odredit će se nakon sjedniceGlavnog stana stranke, rekli su na današnjoj konferenciji za novinareGordan Matković s gradske liste, član Predsjedništva stranke, iDanijel Srb sa županijske liste i predsjednik HSP-a Osječko-baranjskežupanije.
OSIJEK, 17. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska stranka prava zadovoljna je izbornim rezultatima i za grad Osijek i za Osječko-baranjsku županiju, a razgovori oko koalicija odredit će se nakon sjednice Glavnog stana stranke, rekli su na današnjoj konferenciji za novinare Gordan Matković s gradske liste, član Predsjedništva stranke, i Danijel Srb sa županijske liste i predsjednik HSP-a Osječko-baranjske županije.

Na novinarski upit hoće li koalirati s "desnima" ili s "lijevima" odgovorili su da je HSP otvoren i za jednu i za drugu opciju, a da jedino isključuju SDSS. Dodao je kako "nema razloga da HSP ne traži i mjesto gradonačelnika".

Izvijestili su da neće sudjelovati u "koaliciji protiv Branimira Glavaša", te da čak ne odbacuju ni mogućnost koalicije s njegovom nezavisnom listom koja je dobila najviše glasova i u Osijeku i u Županiji.

Na upit postoji li mogućnost da se u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji ponove izbore ako se ne uspije formirati vlast, Gordan Matković je rekao kako je svima u interesu da se to ne dogodi.

HSP će u Skupštini Osječko-baranjske županije imati osam vijećnika, a u osječkom Gradskom vijeću četiri mandata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙