FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Razriješen A. Babić, a D. Nikolić državna tajnica socijalne skrbi

ZAGREB,20. svibnja(Hina) - Uz objašnjenje da odlazi na novu dužnost,Vlada je danas razriješila Antu Babića s dužnosti državnog tajnikaSredišnjeg državnog ureda za razvojnu strategiju, a Doricu Nikolićimenovala novom državnom tajnicom Ministarstva zdravstva i socijalneskrbi.
ZAGREB,20. svibnja(Hina) - Uz objašnjenje da odlazi na novu dužnost, Vlada je danas razriješila Antu Babića s dužnosti državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za razvojnu strategiju, a Doricu Nikolić imenovala novom državnom tajnicom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

Nekadašnja HSLS-ova saborska zastupnica zadužena je za socijalnu skrb, dakle područje koji je donedavno vodio Nino Žganec.

S mjesta pomoćnice ministra znanosti, obrazovanja i športa razriješena je Romana Caput Jogunica, osoba čije se ime proteklih dana najčešće spominjalo uz sporni pravilnik o ponašanju na kupalištima.

Na osobni zahtjev koncem svibnja iz Ministarstva zaštite okoliša odlazi pomoćnica ministrice Jasnica Daničić.

Novim pomoćnicima ravnatelja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Vlada je imenovala Ljiljanu Marković, Zorana Kordića i Lidiju Sokol, a na tim će dužnostima zamijeniti razriješene Marijanu Crnjak Habek, Branka Slovačeka i Biserku Firm.

Hermana Sušnika Vlada je imenovala novim predsjednikom Komisije za davanje koncesija u državnim lovištima, razriješivši te dužnosti Josipa Bartolčića, smijenjenog nedavno s mjesta pomoćnika ministra poljoprivrede, a zbog optužbi da je sudjelovao u organiziranju seljačkih prosvjeda i blokade cesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙