FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Primorac prihvatio zahtjev za razrješenjem dužnosti Romane Caput-Jogunice

ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja išporta Dragan Primorac prihvatio je zahtjev pomoćnice ministra zašport Romane Caput-Jogunice da ju se razriješi dužnosti pomoćniceministra za šport, a, kako je danas priopćeno, ministar će Vladiposlati Prijedlog za njezinim razrješenjem.
ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac prihvatio je zahtjev pomoćnice ministra za šport Romane Caput-Jogunice da ju se razriješi dužnosti pomoćnice ministra za šport, a, kako je danas priopćeno, ministar će Vladi poslati Prijedlog za njezinim razrješenjem.

Isto tako, ministar Primorac povukao je Pravilnik o sigurnosti na uređenim kupalištima, čija je primjena trebala početi 18. svibnja, stoji na kraju današnjeg priopćenja Ministarstva.

Inače, sporni pravilnik, kako su objavili mediji, govorio je da bi na uređenim kupalištima, među ostalim, bilo zabranjeno nošenje neprimjerenih kupaćih kostima, konzumiranje jela i pića, svađe kupača, kupanje u pijanom stanju te obavljanje nužde.

Ministar Primorac još je u subotu rekao da nije poštovana dogovorena i uobičajena procedura nužna za donošenje pravilnika, te je najavio da će on u ponedjeljak biti stavljen izvan snage, a odgovorna će osoba biti pozvana na odgovornost.

Primorac je tada pojasnio kako ni on, ni državni tajnik, nisu vidjeli sporni pravilnik prije objave, a odgovornom smatra svoju pomoćnicu za šport, u čijoj je ovlasti bila izrada pravilnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙