FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sporazum o suradnji Microsofta i dubrovačkog Sveučilišta

DUBROVNIK, 19. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Uprave Microsofta zaEuropu, Srednji istok i Afriku Jan Fhilippe Curtois, direktorMicrosofta u Hrvatskoj Davor Majetić i rektor dubrovačkog Sveučilištaprof. dr. Mateo Milković potpisali su u Dubrovniku okvirni Sporazum odugoročnoj suradnji tih dviju ustanova.
DUBROVNIK, 19. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Uprave Microsofta za Europu, Srednji istok i Afriku Jan Fhilippe Curtois, direktor Microsofta u Hrvatskoj Davor Majetić i rektor dubrovačkog Sveučilišta prof. dr. Mateo Milković potpisali su u Dubrovniku okvirni Sporazum o dugoročnoj suradnji tih dviju ustanova.

Kako je istaknuo rektor Mateo Milković, Sporazum dubrovačkom Sveučilištu omogućuje primjenu najnovijih tehnoloških rješenja u nastavi i znanstvenom radu, a studentima stjecanje znanja i vještina za primjenu novih tehnologija u tijeku studija.

U pripremi i izvedbi tog projekta u sklopu Microsoftova globalnog projekta PIL-Partners is learning (suradnici u učenju) poslužit će Microsoftova tehnologija upravljanja projektima, a u to će se u idućih pet godina uložiti 2,5 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙