FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gates cilja svojim tehnologijama na autoindustriju

DEARBORN, 2. svibnja 2005. (Hina/AP) - Čelnik Microsofta Bill Gates injegov kolega u automobilskom divu Ford Motor u osnovnim su crtamapredstavili budućnost u kojoj će softver omogućiti automobilima da sepoprave i izbjegnu nesreće.
DEARBORN, 2. svibnja 2005. (Hina/AP) - Čelnik Microsofta Bill Gates i njegov kolega u automobilskom divu Ford Motor u osnovnim su crtama predstavili budućnost u kojoj će softver omogućiti automobilima da se poprave i izbjegnu nesreće.

Gates i Bill Ford mlađi, Fordov predsjednik i izvršni direktor, kazali su da će tehnologije prepoznavanja glasa, kamere, digitalni kalendari i navigacijska oprema za smjerove i uvjete na cesti omogućiti automobilskim kompanijama prednost u odnosu na konkurenciju.

U konačnici, kako je kazao Gates, postojat će automobil koji neće dozvoliti da se dogodi nesreća. "To bi apsolutno trebao biti cilj", kazao je Gates. "Usvajanje tehnologije bit će ključno za industrijske lidere".

Microsoft je također predstavio liniju računalnih sustava za pomoć autoindustriji da bolje koordinira nabavne lance, modernizira dizajn, proizvodnju i prodaju te popuni vozila računalnim uređajima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙